NUDIMO RAZNOLIKE KREATIVNE USLUGE ZA SVE VAŠE POTREBE

Važno je znati kome, gdje, kada i na koji način prezentirati Vašu uslugu ili proizvode. Sam pojam marketinga obuhvaća veliki niz kratkoročnih i dugoročnih složenih strategija kako bi se u što manjim troškovnim okvirima postigla veća prepoznatljivost na tržištu i naravno očekivani rezultat za klijenta. Mi Vam nudimo kreativne marketinške usluge koje će Vam pomoći doprijeti do što više potencijalnih klijenata u što kraćem roku – od izrade kvalitetnih PR tekstova, profesionalnih fotografija i materijala, vođenja Facebook i Instagram profila, jumbo plakata, radijskih reklama, sve do potpune organizacije velikih medijskih kampanja.

The ones who are crazy enough to think that they can change the world, are the ones who do. – Steve Jobs

Čitaj više..
Pošalji upit
Najvažnije je na tržištu biti prepoznatljiv! Vizualnom identitetu tvrtke se mora pristupiti vrlo ozbiljno, detaljno i stručno. Posebno je važno stvoriti snažan i prepoznatljiv logotip, odnosno skup simbola, slogana i kolorita koji će postići moćan i svrsishodan utisak. Sukladno s logotipom, vrlo detaljno i pomno se razrađuju sve ostale stavke od izgleda podsjetnica, naljepnica za automobile ili službenih dokumenata do vizura ureda ili cijelih zgrada.

Osim izrade ovako složenih projekata nudimo i sve vrste vizualnog oblikovanja za najrazličitije primjene – dizajn i tisak vizitki, naljepnica, letaka, postera, plakata, memoranduma, i još puno ostalih promo materijala, odnosno svega što se može tiskati.

Čitaj više..
Pošalji upit
Društvene mreže su jedan od najvažnijih i najvećih alata za stvaranje svijesti o vašem brendu, komuniciranju s potencijalnim klijentima te povećanju prodaje. Često se zbog obveza poduzetnika ne posvećuje dovoljno pažnje kvalitetnoj prezentaciji na društvenim mrežama. Pošto je kupcima nabrži i najlakši put da dođu do vas upravo preko društvene mreže koju često koriste, vrlo je važno kvalitetno prezentirati usluge i proizvode na Facebooku, Instagramu, Youtubeu i drugim mrežama. Zbog toga vam stojimo na raspolaganju kako bi se pobrinuli za ovaj opsežan i važan segment.

Čitaj Više
Pošalji upit
shrimp2
Koji god proizvod ili uslugu prodavali, razmislite na koji način pristupate svojim kupcima. Ako komunicirate kvalitetu privući ćete kupce koji cijene kvalitetu i koji su je spremni i platiti. Profesionalna fotografija Vaših proizvoda ili usluga važan je medij za dobru prezentaciju. Za svoje proizvode trošite vrijeme, trud, rad, znoj i suze. Stoga se potrudite ostaviti pozitivan prvi dojam, bilo na internetu ili u tiskanim medijima. Razmislite koliko puta ste kupili nešto, jednostavno iz razloga jer je izgledalo tako odlično?

Osim profesionalnih fotografija proizvoda, usluga, korporativnih portreta, interijera i eksterijera nudimo jedinstvena kreativna konceptualna rješenja i kvalitetne foto manipulacije.

Galerija
Pošalji upit
laptop-593673_960_720_compressed

Internet stranica je Vaš izlog u koji klijenti mogu proviriti i pogledati što nudite. Naravno da takav izlog mora pružati jasnu poruku, biti jednostavan, funkcionalan i upečatljiv. Nudimo kompletnu uslugu izrade web stranica u wordpress sučelju koje možete i sami održavati u budućnosti s malo znanja koje ćemo Vam prenesti u sklopu projekta.

Ukoliko i sami želite ovakvu stranicu kakvu mi imamo, uključujući i videografiju, slobodno nam se obratite!

Pošalji upit
event-644537_960_720_compressed

Pružamo uslugu organizacije većih i manjih evenata do posljednjeg detalja. Napravite boom s posebnim prezentacijama Vaših proizvoda ili možda s prilagođenom modnom revijom? Organizirate savršeno poslovno druženje s Vašim stranim parnerima ili proslavu godišnjice tvrtke? Obratite nam se za savjet i pobrinuti ćemo se da Vaš event ostane dugo u sjećanju svih prisutnih!

Pošalji upit

Dopustite nam da Vas usmjerimo prema vrhu!

Ili da Vas barem malo poguramo naprijed!

Započnimo!